Kinderkersttheater - zondag 19 december 14.00 uur

 

Tijdens de kerstmiddag Kryst yn Kimswert op zondag 19 december zal er een levende kerststal zijn, verzorgd door de kinderen van Kimswert. Zij gaan met elkaar het kerstverhaal uitbeelden tijdens de feestelijke kerstbijeenkomst in de Laurentiuskerk.

 

Welke kinderen willen hieraan meedoen? Wie wil er schaap zijn, os of ezel, herder of wijze uit het oosten? En wie wil er Maria of Jozef zijn, of engel? Er zijn mooie kostuums, lichtjes en iedereen krijgt wat lekkers.

 

Verkleden en voorbereiden vanaf 14.00 uur, uitvoering voor alle dorpsgenoten om 15.30 uur. Basisschoolkinderen kunnen zich t/m 17 december aanmelden via wapkimswerd@hotmail.com

 

Geef je op en we gaan met elkaar een mooi verhaal laten zien: het kerstverhaal! 

 


Kryst yn Kimswert - zondag 19 december 2021

 

Op zondag 19 december willen we met elkaar een gezellig dorpskerstfeest organiseren in Kimswerd. In de Laurentiuskerk en op de Buorren gaan we vanaf 15.30 uur een mooie kerstmiddag beleven met zang en muziek, kindertheater, kerstmarkt, goede wensen, vuurkorven, lekker eten en drinken en vooral veel warmte en licht. Hierbij willen we iedereen ook oproepen om net als vorig jaar huizen en tuinen te versieren en verlichten, zodat het hele dorp weer straalt in deze donkere dagen.

 

Het programma van de kerstmiddag wordt binnenkort bekend gemaakt via de gebruikelijke kanalen: huis-aan-huis flyer, dorpsapp, eerstvolgende A4tje, website en facebookpagina van Piers’ Stee. De invulling van de middag is mede afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen. Maar er is in ieder geval een kerstgebeuren op deze zondagmiddag, dus zet het alvast in de agenda!